Diensten

Wij bieden we een breed scala aan diensten voor het repareren, aanpassen en op maat maken van allerlei soorten kleding, gordijnen en bootkappen. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige diensten tegen redelijke prijzen, en werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw kleding, gordijnen en bootkappen er weer als nieuw uitzien.

Kledingreparatie

Beschadigde kleding is geen reden om afscheid te nemen van uw favoriete kledingstukken. Wij bieden wij een professionele kledingreparatiedienst om uw kleding weer als nieuw te maken.

Stomerij

Uw specialist in het reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, vloerkleden, gordijnen, kussens, en alle andere soorten stoffen zoals leer, bont, suede.

Gordijnen (ver)maken

Onze diensten omvatten het (ver)maken van gordijnen op maat, zodat ze perfect passen bij uw interieur.

Leer reparatie

De kenmerken van uw leer blijven na onze reining en reparatie aanwezig. Uw goed blijft soepel en zacht. Wij voorzien uw spullen daarnaast van speciale na-zorg.

Bootkappen

We begrijpen dat uw bootkap een belangrijk onderdeel is van uw boot en dat u er alles aan wilt doen om ervoor te zorgen dat deze in goede staat verkeert. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten bootkappen, van kleine scheuren tot grotere beschadigingen.

Kussens, tassen en tenten

Bent u op zoek naar een manier om uw interieur op te frissen zonder veel geld uit te geven? Wij kunnen uw kussens repareren, aanpassen en zelfs compleet opnieuw maken om een ​​frisse en nieuwe uitstraling te geven aan uw interieur.