Gordijnen op maat

Als uw kleding niet meer past of is beschadigd, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies.

Gordijnen op maat

Bij Yilmaz Kledingreparatie bieden we ook diensten aan voor het (ver)maken van gordijnen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe gordijnen voor uw huis of uw bestaande gordijnen wilt laten aanpassen, onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om u te helpen.

 

Onze diensten omvatten het (ver)maken van gordijnen op maat, zodat ze perfect passen bij uw interieur. We hebben een uitgebreide selectie van hoogwaardige stoffen en materialen om uit te kiezen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw gordijnen er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook lang meegaan.

 

Naast het maken van nieuwe gordijnen bieden we ook diensten voor het aanpassen van bestaande gordijnen. Als uw gordijnen te lang zijn of niet goed passen, kunnen onze vakmensen ze inkorten of aanpassen om ervoor te zorgen dat ze perfect in uw huis passen. We kunnen ook gordijnen repareren als ze beschadigd zijn, zodat u niet helemaal nieuwe gordijnen hoeft te kopen.

 

Onze deskundige vakmensen werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw gordijnen zo snel mogelijk klaar zijn. We begrijpen dat uw gordijnen een belangrijk onderdeel zijn van uw huis en dat u ze niet te lang kunt missen. Daarom streven we er altijd naar om onze diensten snel en zonder gedoe uit te voeren.

 

Bij Yilmaz Kledingreparatie geloven we in het bieden van hoogwaardige diensten tegen redelijke prijzen. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u de perfecte gordijnen krijgt voor uw huis, binnen uw budget. We zijn trots op ons vakmanschap en we zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met het resultaat.

 

Als u op zoek bent naar professionele diensten voor het (ver)maken van gordijnen, dan bent u bij Yilmaz Kledingreparatie aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te helpen uw huis te transformeren met prachtige, op maat gemaakte gordijnen.

Neem contact op

  Stomerij

  Uw specialist in het reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, vloerkleden, gordijnen, kussens, en alle andere soorten stoffen zoals leer, bont, suede.

  Leer reparatie

  De kenmerken van uw leer blijven na onze reining en reparatie aanwezig. Uw goed blijft soepel en zacht. Wij voorzien uw spullen daarnaast van speciale na-zorg.

  Gordijnen op maat

  Gordijnen op maat vakkundig laten maken door ons. Met meer dan 30 jaar ervaring snel vakkundig en voordelig en dat al vanaf 9 euro per meter in de breedte van het stof.