Kussens stofferen

Als uw kleding niet meer past of is beschadigd, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies.

Kussens stofferen

Geef uw interieur een nieuwe look met onze kussens (ver)maken diensten

 

Bent u op zoek naar een manier om uw interieur op te frissen zonder veel geld uit te geven? Overweeg dan onze kussens (ver)maken diensten bij Yilmaz Kledingreparatie. Wij kunnen uw kussens repareren, aanpassen en zelfs compleet opnieuw maken om een ​​frisse en nieuwe uitstraling te geven aan uw interieur.

 

Onze vakmensen hebben ervaring in het werken met alle soorten kussens, van sierkussens tot zitkussens. We kunnen uw kussens repareren door scheuren en gaten te herstellen, de vulling te vernieuwen of de hoes te vervangen. Daarnaast kunnen we uw kussens aanpassen door het formaat of de vorm te wijzigen om beter in uw interieur te passen.

 

Als u op zoek bent naar een geheel nieuwe look, dan kunt u ervoor kiezen om uw kussens volledig opnieuw te laten maken. Onze vakmensen werken nauw met u samen om uw wensen te begrijpen en uw ideale kussens te maken. We hebben een breed scala aan stoffen waaruit u kunt kiezen en we zorgen ervoor dat uw kussens perfect bij uw interieur passen.

 

Bij Yilmaz Kledingreparatie begrijpen we dat uw kussens persoonlijk zijn en dat het belangrijk is om ze te behandelen met de grootst mogelijke zorg. We werken met de beste materialen en gebruiken geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat uw kussens worden gemaakt volgens de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

 

Neem contact met ons op om onze kussens (ver)maken diensten te ontdekken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0365316343 of ons een e-mail sturen. Bij Yilmaz Kledingreparatie garanderen wij dat uw kussens er weer als nieuw uitzien en uw interieur opfrissen!

Neem contact op

  Stomerij

  Uw specialist in het reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, vloerkleden, gordijnen, kussens, en alle andere soorten stoffen zoals leer, bont, suede.

  Leer reparatie

  De kenmerken van uw leer blijven na onze reining en reparatie aanwezig. Uw goed blijft soepel en zacht. Wij voorzien uw spullen daarnaast van speciale na-zorg.

  Gordijnen op maat

  Gordijnen op maat vakkundig laten maken door ons. Met meer dan 30 jaar ervaring snel vakkundig en voordelig en dat al vanaf 9 euro per meter in de breedte van het stof.