Kledingreparatie

Als uw kleding niet meer past of is beschadigd, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies.

Kledingreparatie

Beschadigde kleding is geen reden om afscheid te nemen van uw favoriete kledingstukken. Bij Yilmaz Kledingreparatie bieden wij een professionele kledingreparatiedienst om uw kleding weer als nieuw te maken.

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om elke vorm van kledingreparatie uit te voeren, van kleine reparaties tot uitgebreide restauraties.

Onze dienstverlening omvat het repareren van kapotte ritsen, gescheurde naden, versleten stof, beschadigde knopen en meer. We werken met nauwkeurigheid en zorgvuldigheid, zodat u zich kunt verheugen op de terugkeer van uw kledingstuk in een verbeterde staat.

Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is. Daarom bieden wij een snelle en efficiënte service. U kunt ons gemakkelijk bereiken via onze website of telefoonnummer. Daarnaast bieden wij ook een haal- en brengservice aan, zodat u geen tijd hoeft te verspillen met reizen.

Onze prijzen zijn betaalbaar en wij garanderen dat u tevreden zult zijn met ons werk voordat wij uw kleding teruggeven. Bij Yilmaz Kledingreparatie krijgt u een hoogwaardige kledingreparatie met uitstekende klantenservice.

De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Inzetten van een nieuwe rits in een broek, rok of jas
  • Het korter of langer maken van broekspijpe
  • Nieuwe kleding maken aan de hand van patronen
  • Inzetten van een zak bij een broek, rok of jas
  • Het innemen of uitleggen van uw broek, rok of colbert

 

Ook repareren wij bruidskleding, kostuums, leer, suede, gordijnen en vitrage.

 

Kies voor Yilmaz Kledingreparatie en geef uw beschadigde kledingstukken een nieuw leven. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw kleding repareren. U kunt ons telefonisch bereiken op 0365316343 of via email info@yilmazkledingreparatie.nl. Vertrouw ons en wij zorgen ervoor dat uw kleding er weer als nieuw uitziet.

Stomerij

Uw specialist in het reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, vloerkleden, gordijnen, kussens, en alle andere soorten stoffen zoals leer, bont, suede.

Leer reparatie

De kenmerken van uw leer blijven na onze reining en reparatie aanwezig. Uw goed blijft soepel en zacht. Wij voorzien uw spullen daarnaast van speciale na-zorg.

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat vakkundig laten maken door ons. Met meer dan 30 jaar ervaring snel vakkundig en voordelig en dat al vanaf 9 euro per meter in de breedte van het stof.