Stomerij

Uw specialist in het reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, vloerkleden, gordijnen, kussens, en alle andere soorten stoffen zoals leer, bont, suede.

Stomerij

Al jaren zijn wij een vertrouwd gezicht in Almere en zoals u van ons gewend bent verzorgen wij al uw textiel met plezier tot in de puntjes!

 

Wij gebruiken milieuvriendelijke machines en energiebesparende maatregelen. Wij reinigen uw textiel op een veilige en verantwoorde manier.

 

Het professioneel reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, alle soorten en maten waterbedovertrek, matrashoezen, dekens, bankhoezen, gordijnen en alle soorten stoffen zoals leer, bont, suede zijn bij ons van harte welkom!

 

Mocht u iets willen reinigen of stomen wat er niet tussen staat, e-mail ons gerust via email of bel 036-5316343.

Kussens

Yilmaz Kledingreparatie stoffeert en stoomt ook kussens. Bij kussens stoffering kunt u denken aan een stoffering van alles waar losse kussens in zitten.

Leer reparatie

De kenmerken van uw leer blijven na onze reining en reparatie aanwezig. Uw goed blijft soepel en zacht. Wij voorzien uw spullen daarnaast van speciale na-zorg.

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat vakkundig laten maken door ons. Met meer dan 30 jaar ervaring snel vakkundig en voordelig en dat al vanaf 7 euro per meter in de breedte van het stof.