Stomerij

Uw specialist in het reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, vloerkleden, gordijnen, kussens, en alle andere soorten stoffen zoals leer, bont, suede.

Uw betrouwbare stomerij partner

Al jaren zijn wij een vertrouwd gezicht in Almere en zoals u van ons gewend bent verzorgen wij al uw textiel met plezier tot in de puntjes!

 

Bent u op zoek naar een stomerij die uw kleding op professionele wijze kan reinigen? Zoek niet verder dan Yilmaz Kledingreparatie! Wij zijn uw betrouwbare partner voor het reinigen van alle soorten kleding, van delicate zijde tot zware winterjassen.

 

Onze stomerij maakt gebruik van de nieuwste technologieën en reinigingsmethoden om uw kledingstukken grondig en veilig te reinigen. Wij begrijpen dat uw kleding voor u van grote waarde is en daarom behandelen wij elk kledingstuk met de grootst mogelijke zorg. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw kleding volledig geurloos en vrij van allergenen is na het reinigingsproces.

 

Onze stomerijdiensten omvatten alles, van het reinigen van pakken en blouses tot gordijnen en dekbedden. Ons team van experts zorgt ervoor dat elk kledingstuk grondig wordt geïnspecteerd, vlekken worden behandeld en dat elke stap van het reinigingsproces zorgvuldig wordt uitgevoerd.

 

Wij bieden ook een haal- en brengservice aan, zodat u het gemak van het reinigen van uw kleding kunt ervaren zonder het comfort van uw eigen huis te verlaten. U kunt ons telefonisch bereiken op 0365316343 of ons een e-mail sturen om een afspraak te maken.

Onze prijzen zijn concurrerend en onze service is ongeëvenaard. Kies voor Yilmaz Kledingreparatie en ervaar de voordelen van onze professionele stomerijdiensten. Laat ons uw kleding er weer als nieuw uitzien!

 

Het professioneel reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, alle soorten en maten waterbedovertrek, matrashoezen, dekens, bankhoezen, gordijnen en alle soorten stoffen zoals leer, bont, suede zijn bij ons van harte welkom!

Neem contact op

  Kussens

  Yilmaz Kledingreparatie stoffeert en stoomt ook kussens. Bij kussens stoffering kunt u denken aan een stoffering van alles waar losse kussens in zitten.

  Leer reparatie

  De kenmerken van uw leer blijven na onze reining en reparatie aanwezig. Uw goed blijft soepel en zacht. Wij voorzien uw spullen daarnaast van speciale na-zorg.

  Gordijnen op maat

  Gordijnen op maat vakkundig laten maken door ons. Met meer dan 30 jaar ervaring snel vakkundig en voordelig en dat al vanaf 7 euro per meter in de breedte van het stof.