Bootkappen reparatie

Als uw kleding niet meer past of is beschadigd, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies.

Bootkap reparatie

Bij Yilmaz Kledingreparatie bieden we ook professionele diensten voor het repareren van bootkappen. Of u nu een scheur in uw bootkap heeft of de rits niet meer goed sluit, wij staan klaar om u te helpen.

 

We begrijpen dat uw bootkap een belangrijk onderdeel is van uw boot en dat u er alles aan wilt doen om ervoor te zorgen dat deze in goede staat verkeert. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten bootkappen, van kleine scheuren tot grotere beschadigingen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw bootkap niet alleen wordt gerepareerd, maar ook zijn natuurlijke schoonheid behoudt.

 

Onze diensten omvatten o.a. het repareren van scheuren en gaten en het vervangen van ritsen. We kunnen ook uw bootkap op maat maken als u een nieuwe nodig heeft. Onze deskundige vakmensen werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw boot zo snel mogelijk weer in het water kan.

 

Bij Yilmaz Kledingreparatie geloven we in het bieden van hoogwaardige diensten tegen redelijke prijzen. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw bootkap wordt gerepareerd binnen uw budget. We zijn trots op ons vakmanschap en we zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met het resultaat.

 

Als u op zoek bent naar professionele diensten voor het repareren van uw bootkap, dan bent u bij Yilmaz Kledingreparatie aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te helpen uw boot in topconditie te houden.

Neem contact op

  Stomerij

  Uw specialist in het reinigen van uw kledingstukken, dekbedden, vloerkleden, gordijnen, kussens, en alle andere soorten stoffen zoals leer, bont, suede.

  Leer reparatie

  De kenmerken van uw leer blijven na onze reining en reparatie aanwezig. Uw goed blijft soepel en zacht. Wij voorzien uw spullen daarnaast van speciale na-zorg.

  Gordijnen op maat

  Gordijnen op maat vakkundig laten maken door ons. Met meer dan 30 jaar ervaring snel vakkundig en voordelig en dat al vanaf 9 euro per meter in de breedte van het stof.